19 Ekim 2007

Grevin Gör Dediği ; Türkiye'nin Haberleşme Altyapısı Yedeksiz mi?

Evvelki gün başlayan, Türk Telekom Toplu Grevi ve Türk Telekom yetkililerin de “sabotaj” olduğuna kanaat getirdiği fiber kablo kesintileri çok kritik başka bir ihale ile aynı zamana denk geldi. Yarın, Ankara’da T.C.Ulaştırma Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün “Otoyol Ağına Fiber Optik Haberleşme Altyapısı Tesisi” ihalesinde, ön elemeyi geçen 4 firma "geçiş hakkı (right of way)" almak için ter dökecek.

Haberin devamını burayı tıklayarak okuyabilirsiniz.

2 Comments:

At 19 Ekim, 2007 02:52, Anonymous Adsız said...

19 Ekim 2007 02.45 itibariyle Eskişehir bölgesinde Facebook ve MSN'e hiçbir şekilde giriş yapılamıyor. ADSL hattı sürekli kesiliyor, 444 0 375 sistemde göremiyoruz güncelleme yapılıyor diyor, 70 Milyon Nüfuslu bir ülkede, İletişim Altyapısının çökmesi demenin anlamı bilgi çağına ulaşma yolunda yapılmış bir çeşit darbedir.

 
At 28 Ekim, 2007 17:56, Anonymous Adsız said...

Yaklaşık 15 gündür yurtdışı erişimi inanılmaz yavaş. 4 Mbitlik bir hat yurtiçinde 4096 yurtdışında 56K hızında çalışıyor. Resmen paramızla dolandırılıyoruz. Sebebi belki grev belki değil, destek hattındaki personel her zamanki gibi pişkin pişkin yurt içindeki bir sunucudan hız testi yaptırıp,sonuç yeterli çıkınca yapılacak bir şey yok değerleriniz normal demeye devam ediyor. Bu rezillikle ilgilenecek bir hukukçu, bir dernek bir mercii yok mudur?

 

Yorum Gönder

<< Home